Popularna pjevačica Vesna Zmijanac je prije više od 20 godina , izdala autobiografsku knjigu , “Kad zamirišu jorgovani”, a u kojoj su brutalno iskrene riječi , koje otkrivaju da je pjevačica doživjela nesnosnu bol kada je otkrila za visokorizičnu tridnoću . Naime , tuga se pnvo vratia na njeno lice , kada je prije nekoliko godina , njena kćerka Nikolija imala riziču trudnoću , koja je nažalost rezultirala spontanim .

 

 

Naime , Nikolija je prije trudnoće sa kćerkom Reom bila trudna , i tu bebu je nažalost izgubila , i taj gubitak joj je nanio ogromnu bol. , a ova situacija posebno je pogodila njenu majku Vesnu Zmijanac . Poznato je da je Vesna tokom osamdesetih godina bila na vrhuncu slave , a doživjela je i veliki gubitak . Ona je dijete koje je nosila 1996.godine izgubila tokom trudnoće , a spontani pobačaj je uslijedio za vrijeme koncerta u Mladenovcu . Vesna je tada veoma teško podnijela period koji se nalazio ispred nje.

 

 

Godinu dana kasnije , Vesna je ponvo ostala trudna , ali je nažalost i tu bebu izgubila , i to u sedmom mjesecu trudnoće . Trebalo joj je dugo vremena da osjeti sreću u svo životu. aime , i Vesnina kćerka Nikolija je bila slične sudbine , i ona je izgubila bebu , i Vesna je tada bila veoma tužna jer je znala kroz kakvu bol njena kćerka prolazi.Nikolija je u trećem mjesecu trudnoće doživjela spontani , kada je srce njene bee prestalo kucati , a nakon toga je Nikolija pala u depresivno stanje , jer nije takvo nešto očekivala , sve je bilo uredu na predhodnom pregledu. Nikolija je nakon toga rodila kćerku i sve je prošlo u najboljem redu .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here