Glavna tema u medijima , posljednjih nekoliko dana je svakako trudnoća Anastasije Ražnatović . Naime , Anastasija i njen izabranik Nemanja , će za manje od 4.mjeseca postati roditelji , a Anastasija je otkrila da nosi djevojčicu , kojoj se posebno raduje njena majka Ceca , koja će po treći put postati baka , a s obzirom da ima dva unuka , sada je red došao da dobije i unuku .

 

 

Anastasija i Nemanja su u vezi nešto više od godinu dana , i od tada je Anastasija u Sevilji , i već neko vrijeme ne dolazi u Srbiju , a razlog tome je što čeka dokumente za stalni boravak u Španiji. Kada su počeli svoju vezu , članovi Nemanjine porodice su Anastasiju voljeli , a najviše je bila bliska sa njegovom sestrom Vanjom , s kojom je često išla na putovanja.

 

 

Međutim , nedavno je došlo do razmirica između njih , pa su je Nemanjina majka Olivera i sestra Vanja , prestale pratiti na Instagramu , to su mnogi primjetili , a kada je bilo Svjetsko prvenstvo u Katru , sjedile su na različitim stranama. Nemanja je svakako pokušao da izgladi odnos između njih , ali mu to nije pošlo za rukom , pa čak ni sada kada Anastasija nosi njihovo prvo unuče , Olivera nije stupila u kontakt s njom. Nemanja je bio sretan kada je saznao da će postati otac , te je odmah obavjestio svoju porodicu , a oni su mu čestitali , i poželjeli sve najbolje , ali sa budućom snahom se nisu ni vidjeli ni razgovarali. Nemanjin otac kao i njegov brat je cijelo vrijeme u dobrim odnosima sa Anastasijom , a kako će reagovati ženski dio porodice kada u junu bude vjenčanje , ostaje nam da vidimo.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here