Milan Štrljić je jedan od najpoznatijih glumaca u bivšoj Jugoslaviji , a ostvario je veliku ulogu u domaćim serijama i filmovima . Živio je u Bogradu , gdje se oženio sa balerinom Slavicom . U to braku glumac je dobio sina Luku i kćerku Ivu , koja je pošla očevim stopama , te je daas jedna od najpoznatijih i najtraženijig glumica u Srbiji.

 

 

 

Naime , MIlan je odlučio da se razvede od svoje supruge , a to se desilo pred sam početak rata , koji je zadesio bivšu Jugoslaviju , devedesetih godina. Milan je potom ptišao u Zagreb , i tamo se ponovo oženio , i dobio sina Frana. Milan i danas živi sa svojom drugom porodicom u Zagrebu , i ne želi javno pričati o svom životu.

 

 

 

 

 

Iva je svojevremeno ispričala , da je razvod njenih roditelja bio veoma težak udarac za nju , te je potpuno promijenio nju kao osobu. Ona je rekla da ne voli da se sjeća tog vremena , jer iz njega ne pamti ništa lijepo , jer je tada bila u najosjetljivijim godinama , tek je završila osnovnu školu , a roditelji su se razveli. Kada je krenula na akademiju , priznala je da je zavidjela svojim kolegicama , koje su sa svojim očevima mogle pričati o svojim problema , kao i lijepim stvarima , jer ona to nikada nije mogla , jer od kako ih je napustio Milan s njima nije imao dobar odnos. Jedini kontakt koji su imali , bio je razgovor telefonom , nikada nije imala zagrljaj od oca kao što joj je to trebalo. Iva je i dan veoma osjetljiva kada priča o razvodu svojih rodtelja, i ona od tada ima strah od rastanka , pa se trudi da sa ljudima ima dobre odnose , te da čuve one koji su jo važni.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here