Pjevačica Viki Miljković , već duži niz godina je na domaćoj javno sceni , i važi za jednu od najppularnijih pjevačica na Balkanu. Viki iza sebe ima mnogobrojne hitove , koji su i danas veoma slušani. Pjevačica je također i član žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda , u kojem se vlo često sukobljava sa svojim kolegama.

 

 

Već skoro dvije decenije , Viki je u braku sa svojim suprugom Tašketom , i imaju sina Andreja , koji je sada vć tinejdžer , a svojim roditeljima je on centar svijeta . Viki je zajedno sa svojim suprugom pokrenula i agenciju za nekretnine , koja jako dobro posluje pa se porodica iz svoje vile preselila u luksuzan stan u Beogradu na Vodi .

 

 

Poznato je da je Viki jedna od onih pjevačica koje su uvijek vodile računa o svom izgledu , a niko sa sigurnošću ne može reći da je ona radila neke estetske korekcije na sebi , a istakla je također da puno pažnje pridaje njezi svoje kože , i da se trudi da kožu uvije drži hidriranom i čistom . Kkao je ušla u godine Viki je shvatila da s vemena na vrijeme potrebno potražiti i pomoć stručnjaka , posebno od kako je ušla u srednje godine , i stalno se savjetuje sa estetskim stručnjacima , i sluša njihove upute kada bje u pitanju njega. Nedavno je posjetila jednu kliniku za estetsku medicinu , a sve je objavila na svom Instagram profilu , a vidljivi su i rezultati intervencija koje je imala . U komentarima su joj fanovi poručili da nema potrebe da koristi filere , te da izgleda mlađe bar dvije decenije.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here