Pjevačica , i rijaliti učesnca Vesna Rivas e na svom Instagra profilu objavila vijest da je preminula bivša voditeljka “Parova” , Slađana Petrušić , te se oprostila od nje sa njihovim zajedničkim uspomenama , koje je podijelia sa svojim pratiocima. Također i na Instagram profilu Slađane Petrušić je osvanula poruka u kojoj se navodi da je mlada voditeljica preminula.

 

 

U objavi stoji da je Slađa sinoć preminula , te da će biti kremirana , a pepo će biti raznesen svud po šumi , jer je šuma bia Slađin život , i na taj način će ona živjeti vječno. Porodica Petrušić je također napisala da mole noviare da im se ne javljaju , jer oni nikad nisu ni bili dio javnoga života . Međutim , mnogi korisnici društvenih mreža sumnjaju da je ova vijest lažna , ili čak da je ovo izazov.

 

 

Naime , na Slađaninom Instagram profilu piše kako je ona napustila bolnicu samoincijativno , te da se ubrzo nakon dolaska kući , njeno zdravstveno stanje pogoršava, nakon čega je ponovo hitno hospitalizovana , te se desio srčani zastoj.Ljekari su uradili reanimaciju u Slađaninom stanu u Zagrebu , te je na licu mjesta dobila epinefrin , kako bi joj se vratio puls. Kako prenose neki mediji , oko 20 sati je ponovo dobila infarkt , te su ljekari ponovo pokušali da je reanimiraju , te je nakon pola sata navodno izgubila bitku za život. Iako vijest nije zvanična , i niko od hrvatskih medija nije objavio ovu vjest , njene kolege se na društvnim mrežama opraštaju od nje. Milomir Marić je izjavio da Slađana ovo sve izmišlja, jer je još jednom izmislila da je u bolnici a nije bila .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here