Cijelu regiju zahvatila je vijest da je Žarko Laušević preminuo u 63. godini života nakon kratke, ali teške bolesti. Brojne ugledne ličnosti oprostile su se od slavnog glumca.

Najnoviju poruku preminulom glumcu poslala je Vesna, bivša supruga Željka Joksimovića.

Jedno od otkrića koje je dala odnosilo se na njihov prvi sastanak.

U jednoj noći provedenoj u kafani na Trošarini, povjerio mi je svoju duboku ljubav prema ženi Vesni iz Valjeva. Vrijeme je prolazilo, a časnik je otišao s ružom u ruci. Nakon toga, Vesna je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju pokojnog Lauševića i napisala je uz nju riječi “Putuj, šmekeru.”

Poznato je da je Vesna nakon razvoda odlučila da živi u Valjevu, rodnom gradu svog bivšeg partnera Joksimovića. Zbog toga su korisnici društvenih mreža pretpostavili da je Vesna stanovnica Valjeva. Tada je Vesnina ćerka Mina podsetila da je njena majka nekada važila za jednu od najlepših devojaka u Valjevu.

Danas je objavljena osmrtnica Žarku Lauševiću. Jedan od njegovih bliskih prijatelja Milorad Mića Grčić, koji je prethodno bio direktor EPS-a, podijelio je dirljivu poruku kojom se oprostio od Lauševića.

Grcić se posljednji put oprostio od Žarka Lauševića, izrazivši mu blagoslov za vječni život i dugovječnost. Neka tvoje ime izdrži probu vremena i tvoja domovina neka ti je blaga, prijatelju, primijetio je.

Ovaj izvrsni glumac nije poznat samo po svom glumačkom umijeću, već je manje poznata činjenica da je doprinijeo i svijetu video produkcije.

Proslavljeni glumac Žarko Laušević tijekom života ostvario je brojne uloge na filmu i u kazalištu. No, malo je poznato da se pojavio i u glazbenom spotu.

Žarko Laušević je s kolegicama Mirjanom Joković i Tatjanom Venčalovski surađivao na tekstu pjesme “Za milijun” te se pojavio u spotu popularne grupe “Alphaville”.

Činjenica da je posjedovao mnoštvo talenata još jednom je prikazana u ovom slučaju, dodatno naglašavajući opseg njegovih sposobnosti. Kao rezultat toga, njegovu će odsutnost sigurno osjetiti mnogi koji cijene njegove raznolike vještine.

JDP je ovih dana najavio da će u Jugoslavenskom dramskom pozorištu biti održana ceremonija sjećanja na smrt Žarka Lauševića. Svečanost će se održati u ponedjeljak, 20. studenoga, u 11 sati.

Služba za pokojne započet će u 14 sati. i održat će se na Novom groblju u Beogradu, nakon čega će uslijediti kremacija.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here