Dragana Mirković je jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu. Njena karijera je bila u vrhuncu devedesetih godina , kada je počela da nastupa sa tadašnjo grupom Južni vetar , u kojoj su bili mnogi poznati pjevači ivše Jugoslavije. Dragana je jedna od rijetkih pjvačica , koja svoju karijeru ne gradi na skandalima , nego izrazitona na svom taentu . Što se tiče privatnog života pjevačice , ni tu nema mjesta skandalima , i ona već preko tri decenije uživa u skladnom braku sa svojim suprugom Tonijem Bijedićem , s kojim ima sina Marka i kćerku Manuelu.

 

 

Draganina djeca su sada odrasli mladi ljudi , koji su prošle nedjelje odlučili da iznenade svoji majku , za njen dan , odnosno Majčin dan. Tako su Marko i Manuela odluili da dođu u njihov dvorac u Beču , u posjetu svojim roditeljima , a za svoju majku su spremili puno pokona kao i tortu , na kojoj je pisalo “Žena , majka kraljic”. Pjevačica se tortom najviše oduševila.

 

 

Dragana se odmah pohvalila poklonom na društvenim mrežama , te je na objavi označila svoga muža i djecu , te napisala da ih voli najviše na svijetu . Nakon što su uspjeli svoju majku da iznenade sa brojnim poklonima , od kojih je poslastica bila najslađa , porodica je odlučila da svi zajedno izađu na večeru , u jedan luksuzni restoran u Beču. Dragana je upješna poslovna žena , koja je ostvarena na svakom polju. Jedna je od prvih , koja je na našim prostorima pokrenula muzičku televiziju DM SAT , a iako sebi može priuštiti sve što poželi , uvijek je skromna , i u javnosti se može vidjeti samo dobro raspoloženje , i veliki osmijeh na licu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here