Danijela Mratinović je hrvatska pop pjevačica , koja već skoro dvije godine u žiži interesovanja , medija i javnosti . Naime , ona je doživljela krah na ljubavnom planu , a njen dugogodišnji partner pjevač Petar Grašo , ju je ostavio nakon što su 25.godina proveli zajedno . Naime , kako su medii doznali Petar je Danijelu ostavio zbog duplo mlađe djevojke , , i to kćerke njihovih kućnih prijatelja Tončija Huljića i njegove supruge.

 

 

Naime , Petar i Danijela su Hanu gledali kako odrasta , i to je za Danijelu bilo teško i ponižavajuće , a posebno kada su svi regionalni mediji iz dana u dan izvještavali o tome. Ona nikada u javnosti o tome nije rekla niti jednu jedinu riječ na ovu temu , te je ostala dama do kraja. Petar i Hana su se vjenčali i ostvarili su se kao roditelji , te imaju kćerku Albu koja je nedavno napunila osam mjeseci.

 

 

Mediji su nakon toga Danijelu pomno pratili u javnosti , i pokušavali na osnovu njenog ponašanja da vide kolika j njena emocionalna bol , međutim , ona je to vješto skrivala . Sigurno je za nju cijela ova situacija bila izrazito teška , s obzirom da nije imala mnogo ovakvih lomova . Naime , jedna od velikih momenata u njenom životu je bila jedino odluka da napušta grupu Magazin , te da započne svou solo kaijeru.. Jednom je za medije pričala o tom periodu , koji za pjevačicu nije bio nimalo lagan , te je istakla kako je nastupala u jednom disko klubu pod nazivom Siska , a da se nijedna karta za njen nastup nije prodala. Međutim , samo nekoliko mjeseci kasnije , snmila je neke od svojih najvećih hitova . Danijela je pronašla novu ljubav , i danas uživa sa svojim izabranikom i sretna je.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here