Porodica Ražnatović je trenutno najpopularnija na našim prostorima. U medijima je od početka mjeseca stalna tema Bogdana i Veljko , zbog rođenja njihovog sina , a i vijest o Aanastasijinoj trudnoći . Najpopularnija pjevačica na Balkanu , Ceca , sa nstrpkhenjem je dočekala drugohg unuka , a uskoro joj stiže i treća unukica , koju također željno iščekuje.

 

 

Kako doznajemo u Cecinoj vili na Dedinju borave Bogdana i Veljko sa svojom djecom , a najveću brigu oko malog Krstana je preuzeo Veljko. Naime , Veljko bebi mijenja pelene , kupa , kao i hrani , jer Bogdana mora da odmara , i ne smije biti izložena stresu , jer je Bogdana porođena carskim rezom , i upravo zbog toga se ne smije naprezati narednih mjesec dana , nego mora što više ležati i mirovati.

 

 

Mnogi su mislili da se Veljko neće snaći u toj brii za novorođenče , ali je on sve iznenadio i to radi odlično . Naime , ipak je stekao iskustvo sa prvim sinom Željkom , te sada puno lakše prihvata sve izazove i očigledno je veoma pažljiv i poletan. Veljko ima veliku pomoć od ostalih žena u kući , kao i od Bogdanine majke , one mu pomažu oko brige za novoođenče , ali je on ipak preuzeo glavnu ulogu.Veljko je ponosan na svoju suprgu , i veoma je sretan što ima dva sina , kako kaže to je oduvijek želio jer mu je očeva figura falila dok je odrastao . Po pitanju zdravstvenog stanja Bogdane , pratioci na društvenim mrežama su zabrinuti , ali kako su doktori rekli za mjesec dana će sve biti u najboljem redu , dok se Bogdana potpuno oporavi .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here