Kako su se društvene mreže pojavile , svijet se potpuno promijenio , a u to se možemo uvjriti iz dana u dan . Dovljno je samo da pogledamo Instagram i Tik Tok , i vidjet ćemo da korisnii istih su apsolutno na sve spremni da zarade malo pažnje i kojeg klika više. Danas ćemo govoriti o ženama koje ponekad pretjeruju sa svojim načinom odjevanja , ali one znaju da muškarci jednostavno oboavaju vidjeti koji sočan detalj više.

 

 

U današnjem članku ćemo govoriti o djevojci iz Brazila koja se zove Kerolejn Čevaz , i koja ima tek 21.godinu. Ako pogledate njen Instagram profil , vidjet ćete da ona ima izuzetno lijepo tijelo , koje sa druge strane nimalo ne kriju od javnosti . Sada je u javnosti otkrila kako ju je osolje jednog marketa u rodnom gradu izbacilo jer je bila oskudno obučena . Imala je na sebi kratki šorc , i malo kraću majicu , koja je pokazivala njene grudi na “Izvolte”. Njeni fanovi kako i ženekoje je prate su jo pružile ogromnu podršku , ali bilo je i onih koji su je osudili te rekli da je ipak malo pretjerala.

 

 

Objava je naošla na burne reakcije kao i različita mišljenja . Jedni su je podržavali tvrdeći da svatko ima pravo da nosi šta želi , dok su drugi tvrdili da je dobila ono što je tražila , jer je u prodavnicu otiišla u donjem rublju. S druge strane bilo je pojedinaca koji su je podržavali , te istakli kako je potpuno neprihvatljivo ponižavati ženu jer je odjenula pogrešnu odjeću, te su pisali kako da je mušlkarac ušao potpuo bez odjeće u dućan niko ga nebi primjetio , ali pošto je to žena , ona je primjećena.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here