Zlatan Ibrahimović je jedan od najpoznatijih fudbalera svijeta. Rođen je u Švedskoj , ali mu korjeni vuku iz Bosne i Hercegovine. Iako je napunio 42 .godine , Zlatan i dalje igra fudbal , a poznat je po svojoj bahatosti i ogromnom samopouzdanju , a mnog smatraju da ima najveći ego od svig sportaša.

 

 

Zlatan je jednom prilikom izjavio , kako se on osjeća mnogo drugačijim od šveđana . Oni su bijeli i plavi , dok je on tamije puti i crn , te su ga u školi uvijek zadirkivali i vrijeđali , a jedini način da prevaziđe to psihičko zlostavljanje bila je vjera u sebe samog. Poznato je da je Zlatan u braku sa suprugom Helenom , već skoro dvije decenie , a u vrijeme kada su se upoznali Helena je bila jedna od najpoznatijih manekenki u zemlji , i nije znala ko je Zlatan.

 

 

Upoznali su se u garaži tržnog centra kada je on svojim Poršeom zagradio njen mercedes, a ona je tada bila vidno ljuta te je galamila na njega , a Zlatana je privukao taj njen temperament, pa je odlučio da je osvoji. Bio je uporan i na kraju je uspio , te su danas ponsni roditelji dva sina Vinsdenta i Maksimilijana. Zbog prirode njihovog psa , oni žive na više mjesta , i imaju nekoliko ekretnina u svom vlasništvu , a nedavno su kupili i višespratnicu u Kaliforniji koju su platili 1.5 miliona dolara. Na Tik Toku se pojavio snimak ove kuće iz vazduha i može se zaključiti da je u pitanju impozantno imanje . U dvorištu se nalazi i bazen , a cijela je kuća okružena zelenilom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here