U današnjem članku pišemo o temi koju smo nekada mogli vidjeti samo u španskim i indijskim TV serijama , a danas nije tajna da nam se ovakve stvari dešavaju i u našem okruženju , te možemo svjedočiti veoma čestim slučajevima poput ovog.

 

 

Naime , riječ je o slučajevim gdje ženi kojoj je suprug veoma rano umre , a ona je i dalje ostaje živjeti sa njegovom porodicom . U tom slučaju se desi da se stvara emocionalna veza između nje i njenog svekra , te tada vrlo često završava da se žena uda za oca svog muža , često zbog djeteta. Svakoj normalnoj ženi je ova priča odvratna , te takve žene ne mogu da shvate kako neke žene mogu da podnesu da budu u krevetu sa osobom koja im može biti otac.

Naime , ispovjest jedne žene na Facebooku je postala virala. Njena svekrva je preminula prije tri godine , a svekar ima njemačku penziju. Jednog dana dok je ona kuhala ručak svekar ju je poljubio u vrat , osjetila je kako joj prolaze trnci kroz tijelo , a to odavno nije osjetila sa svojim mužem.

 

 

Žena je istakla kako je njen svekar zgodan čovjek koji se jako dobro drži za svoje godine. Njihova emocionalna veza je počela kada je njen muž slomio nogu i bio u bolnici, a ona je počela više vremena da provodi sa svekrom te da se o njemu brine. Kada je izašao iz bolnice nastavila je da se viđa s njegovim ocem , jer kako kaže nije mogla da obuzda emocije koje je osjećala. Kada je podijelila priču anonimno , naišla je na osodu mnogih ljudi , čak su joj pisali i uvredljive komentare.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here