Popularna glumia Anđelka Prpić je presretna što će uskoro postati majka po drugi put. Kako možemo vidjeti na njenim društvenim mrežama glumica broji sitno do porođaja , a kada se prije dva mjeseca saznalo da je u drugom stanju , svi su se pitali ko je otac djeteta , jer se Anđelka nije pojavljivala u javnosti sa novim partnerom.

 

 

Poznato je da je Anđelka bila u braku sa Darijom Prpićem , koji je poznati ugostitelj , i sa kojim ima sina. Međutim , nakon nekoliko godina braka , par je odlučio da se razvede. Novinari su bili uporni da saznaju ko je novi Anđelkin partner i svi su bili šokirani kada su saznali da je to Marko Žugić , koji je nekada bio najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Daria . Marko je zbog Anđelke napustio i dugogodišnju djevojku , s kojom je bio u ljubavnoj vezi čak deset godina , a izdao e i prijateljstvo sa Darijom. Njihova veza je naišla na osude , ali oni se na to nisu obazirali već su nastavili da uživaju u ljubavi , i presretni su što ć uskoro postati roditelji.

 

 

Anđelka i Marko se često pojavljuju na javnim događajima i ne kriju koliko su zaljubljeni. Njih dvoje su počeli i zajednički život , a Anđelkin sin i Marko se odlično slažu, i prava su mala sretna porodica. Još uvijek nisu objavili nikakve vijesti o vjenčanju , ali oboje uživaju u svojoj ljubavi . Glumica je nedavno objavila sliku na Instagramu na kojoj je crtani junak Džeri , gdje se vidi kakko mu srce lupa , a u opisu je napisal da je tako i s njom , kada god vidi svog dečka. Kada je u pitanju pol bee na osnovu fotografija njenih prijateljica špekuliše se da je u pitanju djevojčica , ali Anđelka još ništa nije izjavila vezano za tu temu.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here