Bračni život Angeline Jolie i Brad Pitta već je godinama u žiži javnosti, a sada se otkriva sve više pikanterija iz njihovog braka, što od njih dvoje, što od strane njihove djece.

Nedavna odluka Zahare, kćeri poznatog para, da se odrekne prezimena svog oca slavnog glumca ponovno je potaknula zanimanje za Brada Pitta i Angelinu Jolie. Osim toga, tijekom prošlog Dana očeva dogodila se nesreća u kućanstvu bivših supružnika.

Međunarodni tisak i dalje piše o Paksu, pojedincu koji je putem Instagrama žestoko izvrijeđao Brada Pitta u čestitki za određeni datum. Paks je pogrdnim riječima govorio o svom ocu, zbog čega je četvero najmlađe djece drhtalo od straha u njegovoj prisutnosti.

Prema Daily Mailu, Paks se oglasio na Instagramu na Dan očeva 2020. kako bi izrazio svoju zabrinutost zbog situacije. “Životi mojih najmilijih pretvoreni su u beskrajnu noćnu moru”, izjavio je.

Nemaš sposobnosti prepoznati štetu koju si prouzročio mvojoj majci. Unatoč svim izjavama koje bi mogao dati u suprotnom, istina će naposljetku biti otkrivena. Na ovaj Očev dan, ti grozno ljudsko biće, rekao je Paks.

Važno je napomenuti da je Paksa posvojila poznata glumica te je u njihovu obitelj stigao iz Vijetnama 2007. godine. Brad ga je godinu dana nakon posvojenja službeno priznao kao sina.

Valja napomenuti da je Angelina Jolie, koja trenutno ima 48 godina, izazvala napetost sa svojim bivšim suprugom Bradom Pittom (59) nakon što je prodala svoj udio u francuskoj vinariji milijarderu Yuriju Scheffleru. To je zbog dogovora koji su prethodno sklopili da niti jedna strana ne može prodati svoj udio bez pristanka druge strane.

Godinama su bivši supružnici bili u dugotrajnoj i oštroj svađi oko skrbništva nad djecom. Nedavno se njihov sukob proširio i na pravnu bitku oko vlasništva nad vinarijom “Chateau Miravel”, koju je Jolie navodno otuđila. Nedavno su se pojavili novi detalji koji pokazuju da ova saga koja je u tijeku ne pokazuje znakove rješenja ili završetka.

Prema DailyMailu, Jolieino prijateljstvo s ruskim oligarhom po imenu Yuri, koji se navodno udružio s njom protiv njezinog bivšeg supruga Brada, otkriveno je putem e-maila koji joj je on poslao.

Yuri, poznat i kao “kralj votke”, glumicu je pozvao da provede noć u njegovom škotskom dvorcu. Šefler, koji ima 56 godina, pozvao je Jolie da ga posjeti nekoliko mjeseci nakon što mu je prodala svoj dio vinarije za 8,5 milijuna dolara. Ovaj postupak samo je dodatno zaoštrio sukob između Jolie i njezinog bivšeg supruga.

Nakon njezine ostavke na mjesto, Brad je podnio tužbu protiv nje zbog kršenja uvjeta njihovog ugovora. Osim toga, iznio je optužbe da je Schefflerova tvrtka pokušala preuzeti poslovanje vinarije. Nakon otkrića razmjene e-pošte između Anđeline i Šeflera, pravni dokumenti Bredinih odvjetnika otkrivaju stvarne razmjere njihovog odnosa kao poslovnih suradnika.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here