Majka proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đoković , Diana Đoković je u javnost iznijela neke osobne stvari iz privtnog života svog sina. Naime , poznato je da se Dijana više puta pojavljivala u medijima , i otkrivala nepoznate stvari iz života njene porodice , pa je tako javno iznijela svoe nezadovoljstvo sa ishranom njenog sina , a za koju je odgovornom smatrala njegovu suprugu Jelenu.

 

 

Naime , Dijana je otkrila više detalja o operaciji koju je Novak svojevremeno imao , te je dodala da je tada njegov sportski duh potpuno fascinirao. Nedavno je Dijana u emisiji “Dok anđeli spavaju” , svog sina predstavila kao osobu koja stalno traga za novim informacijama , kada je u pitanju njegova bolest , te uvijek nastoji proširiti svoje znanje , izvan određenih granica.

 

 

Naime , Novak se bavi nekonvekcionalnim elementima kao što su prehrambena praksa , alternativne terapije i druge avangardne metode . Iako ne podržava konvenkcionalnu medicinu , ipak je bio podvrgnut operaciji jednom prilikom . Dijana je također pričala o nevoljosti svog sina prema zahvatu i njegovom nasojanu da ga izbjegne . Međutim , uprkos odbojnosti prema lijekovima i stranim tvarima u tijelu , opeacija je svojevremeno bila neizbježna potreba .
Dijana je također ispričala da je sa sinom imala ozbiljnu diskusiju nakon zahvata , gdje on izrazio razočarenje u sebe zbog toga što je morao biti podvrgnut operaciji . Uvjeravala ga je da je to neophodno ako želi da nastavi profesionalnu karijeru , te da je iscrpio sve alternativne metode , bez ikakvog naročitog uspjeha .Dijana je iskrena u vezi sa činjenicom da je Novakobv uspjeh oborio sve sumnje koje nekada možda imala . Đoković se sada sprema za trijumf na Rolan Garosu , događaj koji za njega ima veliki značaj.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here