Glumački par Voja Brajović i Milica Mihajlović , nedavno su podijelili privatne fotografije , na kojima je i njihov sin Relja Brajović. Slike su nastale prije deset godina , a na njima se može primjetiti da je mlađi Vojin nasljednjik , majkina slika i prilika , a da je po karakter i temperamentu samo svoj .

 

 

Međutim , nedugo nakon slika , u javnost je osvanula vijest da je Milicin i Vojinov sin obolio , sa čime su se ovaj poznati dramski par teško nosili. Naime , njihova borba je uticala na cijelu porodicu , najprije na Vojinov djecu iz prvog braka Iskru i Vukotu . Međutim , njih sin je na svu sreću pobijedio sve izazove ,i danas je zdrav i sretan 20 godišnjak , kji uživa u životu , i svemu onome što mladi vole.

 

 

Relja Brajović je veliki zaljubljenik u rokenrol , te sluša Džonija Keša i Ejmi Vajnahus. Veliki je roker , mnogo voli da čita i to isključivo istorijsku građu . Poznato je da Vojinom sin Vuketa također hodajuća enciklopedija , kinematografa , pa tako da ga čovjek pita sjeća li se neke epizode iz filma sa Van Damom , a on kaže njegovo ime i prezime , tako isto Relja će reći ukoliko ga pitate kada je u Prvom svetskom ratu na tom i tom frontu , taj i taj komadant izdao to i to naređenje , Relja će bez puno razmišljanja dati tačan odgovor. Relja je vrlo rano pronašao svoj put , na šta su Vojin , a i Milica iztuzetno ponosni. Na Instagram profilu Relje Brajovića možmo vidjeti kako on danas izgleda , te moramo priznati da je izuetno zgodan mladi momak.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here