Vremena su se danas dosta promjenila pa tako možemo vidjeti sve više neuobičajenih pojava kao normalne. Starijim generacijama to još uvijek prilično smeta, dok su mlađi ipak više otvoreni za sve.

Sin Magica Johnsona, Ervin Johnson III, poznatiji kao E.J., bio je vani na zabavi držeći za ruku nepoznatog mladića.

Ervin Johnson III drugi je sin i treće dijete poznatog košarkaša “Magica” Johnsona, rođen je 1992. godine.

Popularni E.J. je u Sjedinjenim Američkim Državama najpoznatiji kao gay sin poznatog košarkaša i po tome što pomaže djeci drugih slavnih da se pomire sa svojom seksualnošću. Osim toga, E.J. nije imao nikakvu drugu karijeru, ali je njegov otac bio beskrajno ponosan na svog sina.

On je 2013. godine javno priznao da je gay, ali je i pored toga rekao da nikada nije razmišljao o transrodnosti, odnosno promjeni spola.

“Jako mi je ugodno u svom tijelu i znam 100 posto da neću promijeniti spol”, rekao je u emisiji. Tada je priznao da mu je bilo teško naći dečka jer su svi htjeli hodati sa sinom Magica Johnsona, ali prave ljubavi nije bilo.

“Hodaš li sa mnom ili pokušavaš izlaziti s mojim tatom? To je uvijek bila borba. Svi ti dečki samo se žele slikati sa mnom jer sam dijete poznatog košarkaša”, priznao je E.J.

No, prije nekoliko dana viđen je s nepoznatim mladićem. Dok su išli na zabavu povodom Noći vještica, E.J je bila odjevena kao princeza, sretno se smiješila i držala za ruku muškarca u pidžami.

Čini se da još nije spreman javno priznati da ima dečka.

Njegovi roditelji su bili velika podrška svom sinu i kažu da je on njihov ponos.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here