Poznati bosanskohercegovački pjevač , Fuad Backović Deen je u Americi pronašao svoju istinsku lubav , te je pokrenuo i vlastiti biznis. Naime , on je prije nekoliko godina , nako uspješe karijere , koju je gradio na Balkanu odlučio je da se povuče sa javne scene , i da se preseli u Ameriku .

 

 

Osim što je uspio izgraditi svoju karijeru i u modnom biznisu . On je odlučio da se uplovi u ljubavnu vezu sa art direktorom Vilom Firsonom Trećim , koji je sada odlučio da krene u dizajnerske vode i predstavi prvu kolekciju torbica , pišu bosanski mediji. Deen i njegov partner Vil svakodnevno na društvenim mrežama veoma često objavljuju zajedničke fotografije , a pjevač se sada pohvalio i modelom koji su osmislili u suradnji s brendom Namastate iz Los Anđelesa.

 

 

Eko futurist je predivna održava luksuzna tora za laptope , piknike , poklone i mnogo toga . Danas počinje pretprodaja .Ograničena serija-Napisao je Deen. Cijena torbica , kako piše bsanski mediji u pretproaji je 550 dolara , a dolaze u četiri boje , crvenoj , plavoj , crnoj i smeđoj boji. Deen se muziom počeo baviti sa 12 .godina , a 1997.godine postao je frontmen boy benda-a “Seven up”. Krajem 2000.godine povukao se sa muzičke scene i odselio se iz Bosne i Hercegovine , i to zbog fakulteta. On je upisao fakultet modnog biznisa na Insttutu Marangoni u Milanu, koji je i završio.Fuadov otac je bosanskohercegovački političar Zaim Backović , međutim Deen je svojevremeno rekao da zbog toga nije imao privilegije na javnoj sceni.Deen je sedam godina živio u Milanu , pa se nakon toga preselio u Ameriku , tačnije Los Anđeles gdje je pronašao i ljubav i gdje i danas živi.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here