Vlasnik Pink Media Group je poznati Željko Mitrović , u čijem se vlasništvu nalazi i Pink teleizija , na kojoj se ikazuje jedan od najgledanijih rijalitija Zadruga , a njemu donosi ogromne prihode i on važi za jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji , ali i u regiji.

 

 

Poznato je da je Mitrović bio u braku sa Sonjom Mitrović Hani , sa kojom je dobio sina i kćerku , a nakon razvoda je upoznao svoju sadašnju suprugu Milicu , i za koju kaže da je njegova desna ruka , i da je najzaslužnija za uspijeh koj je postigao. Željko je i sa Milicom dobio dvoje djece , dvije kćerke , a mediji su često pisali o Kristini koja se školovala u Londonu u jednoj prestižnoj školi gdje je upoznala ukrajinskog milijardera Iliju , s kojim je donedavno bila u vezi i svi su mislili da je i vjenčanje na pomolu.

 

 

Iija je Kristinu vjerio i dolazio je u Beograd te je upoznao svoju porodicu i godinama privlači pažnju svoji luksuznim načinom života. Ilija Riskin je prije tri godine zaprosio Kristinu i vjerio je sa nevjerovatnim dijamanskimprstenom koji košta čitavo bogastvo , ali je nedavno došlo do raskida između njih iz javnost, nepoznatih razloga. Ilija je tada na društvenim mrežama napisao kako je jednom etapi u njegovom životu došao kraj i zahvaio se Bogu na anučnim lekcijama. Kristina je s druge strane objavila da nastavlja svoj život i da je zadovoljna i sretna , ali to baš čini se i nije istina i prema riječima onih koji poznaju ona jako pati o tome mogu svjedočiti i njene posljednje objave na Instagramu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here