Srećni otac potvrdio je da sin folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i njegova supruga Bogdana čekaju treće dijete.

Sportaš je sretnu vijest podijelio na društvenoj mreži Instagram uz fotografiju svojih sinova.

Tada je također najavio da će se njegovo treće dijete – još jedan dječak – pridružiti obitelji Ražnatović.

Veljko i Bogdana već imaju dva sina – Željka i Krstana.

Inače, Ražnatovići već neko vrijeme uživaju u Tittelu gdje su izgradili vlastiti dom u blizini Bogdaninih roditelja.

Pjevačica Ceca Ražnatović u okviru svog dokumentarnog serijala “Ceca Show” publici otkriva razne zanimljivosti iz svog života posljednjih mjeseci i pokazuje kako komunicira s Provedite dragocjeno vrijeme s obitelji, a posebno s unukom Željkom.

Ceka je gostovala na snimanju epizode emisije “Nikad nije kasno”, a u razgovoru iza scene sa svojim prijateljem Žikom Jakšićem, autorom emisije, otkrila je da se naljutila na Bogdanu i Veljka kad je postala baka što nagovaraju Željka da je zove baba jer je mislila da će joj se smijati cijeli Balkan.

Ipak, sve se promijenilo kada je mali Željko došao na svijet, a Ceca nije mogla zamisliti život bez njega.

– Kad je moja snaha otpuštena iz bolnice, povela sam bebu sa sobom. Anastasia me pogledala i pitala nisam li rekla da sam se dovoljno naljuljala. Rekla sam “Što da radim, mladi su, neiskusni su i bit će mi lakše zaspati. Počela sam zamišljati: što ako zaspu, stavi između njih da ga ne zgnječe.”…” Super im je – rekla je Ceca.

Pjevačica priznaje da je blaga prema svom unuku i da kada je pogleda onim preslatkim dječjim očima, od nje može dobiti sve što poželi.

– Ta ljubav, kad sam čula da ću postati baka i da će mi se cijeli Balkan smijati, ljutila sam se na njih 7 dana zašto su mi to sredili, a da me nisu pitali. Ali pogledajte! Kada sam došla u bolnicu i držala ga u naručju, kada me pogledao, čak i sada… dobio je sve što je želio.

Vidno ushićena pjevačica otkrila je i da je Željko ne zove ni baka ni baba, već “Ceco, Cecice”.

– Pitala sam ga što si ti meni, a on je rekao: duša, srce, ljubav. Dakle, ovo je neopisiva ljubav. stvarno mi se sviđa. Sve zove baba i djed, moju sestru zove baba, ali mene ne. Samo ja, Ceca.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here