Ilda Šulić je popularna pjevačica , i kćerka legendarnog pjevača Šabana Šaulića, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Njemačkoj , prije više od tri godine. Vijest o Šabanovoj pogibiji je šokirala brojne fanove , a njegova porodica , supruga Gordana , kćerke Ilda i Sanela , kao i sin Mihajlo su bili zavijeni tugom , i mjesecima nisu mogli da dođu sebi.

 

 

Iako je prošlo više od tri godine , Ilda se još uvijek nije pomirila sa gubitkom oca , a poznato je da je ona od sve djece bila njegova miljenica , vjerovatno što je jedina ona krenula očevim stopama i počela se baviti muzikom . Ilda se povukla sa estradne scene , i jedno vrijeme je sa svojim mužem ikćerkom Emom živjela u Americi , gdje je radila kao instruktor tenisa.

 

 

 

Međutim , Ilda se sa svojo m porodico vratila u Srbiju i to je mnogo obradovalo njenu majku , jer sada ih može češće viđati . Ilda je nedavno otkrila da sprema jedan projekat , za koji je rekla da bi njen otac bio ponosan da je živ . Što se tiče Ildinog izgleda on se godinama ne mijenja. Ona je postala prepoznatljiva po svojoj frizuri , odnosno dugoj plavoj kosi , koja pomalo podsjeća na Barbikinu frizuru.

 

 

Iako je Ilda plavuša od početka svoje karijere , kao djevojka je imala tamniju kosu , i uvijek je preferirala prirodan izgled , što se može vidjeti i na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama , a koje su nastale u muzičkom studiju , kada je Ilda pjevala sa svojim ocem . Njeni pratioci smatraju da joj ljepše stoji smeđa kosa , a neki su čak savjetovali da se ofarba.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here