Pjevačica Severina Vučković , već prije par godina je trebala da snimi duet sa kolegom , pjevačem Acom Lukasom , međutim do toga nije došlo. Naime , Aci Lukasu je zasmetao stav kolegice u vezi Srebrenice , pa je od dueta odustao . Nakon toga je Severina sa Azizom izdala duet “Fališ mi”, a sada je Aca Lukas otkrio , da treba da izađe i njihov duet.

 

 

-Snimili smo baš dobru pjesmu , samo ne znam kada će izaći , ali je odlična . Snimljena je iako nema još ni naziv , lupio bih glupost kada bi sada rekao kako se zove. Sjajna je pjesma , stvarno će biti jedan hit . Radio ju je Filip Miletić.-Rekao je pjevač , prilikom gostovanja na “Extra FM”radiju.

 

 

Da podsjetimo , Lukas je oštro iskritikovao kolegicu Severinu zbog njenog stava o Srebrenici 2021.godine , pa je tada naglasio kako nema namjeru s njom da surađuje. Lukas je tada rekao.

-Ja kao pjevač , poštujem sve nacionalnosti , jer svi oni dolaze na moje nastupe , u kojoj god zemlji da pjevam . Volim sve građane i ljude , bez obzira koje su nacije. Kolegica Severina se malo zanijela u svojim izjavama , a kada bude to shvatila bit će oj prekasno. Želim joj svu sreću , ali s njom nemam namjeru da surađuje, poslije onakve izjave o našem narodu. poručio je Lukas.

Severina je na to rekla kako je ona ispala veliki ustaša , što je rekla da je u Srebrenici bio genocid , jeste bio genocid , kako god oni to nazvali, veliki zločin , mali zločin ili srednji zločin, ai radi se o tome ako je bio genocid , onda bi neka država to državi trebala da plati odštetu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here