U nastavku dnaašnjeg članak dotaći ćemo se rijaliti programa , a koji su poslednjih godina stekli jako veliku popularnost . Naime , pored brojnih drugih koji su imali različite vrste kontenta , svakkao je se Zadruga istakao po mnnogo čemu , te je ove godine započela svoju šestu sezonu . Naime , može se reći da smo u prvih mesec dana imalimnogo šta da vidimo , a tek onda možete da zamislite šta nas očekuje u narednom periodu. Dakle , pored brojnih poznatih imena , mnogo je novih lica koji su se našli među ukućanima , a već u prv ih par dana smo imali priliku d aposvedočimo i brojnim svađama , ali i ljubavni i sk sualnim odnosima.

Dakle , kako to inače biva , rijaliti priče su već počele uveliko da se prave, a ono što gledaoci najviše jedva čekaju da vide jeste ulazak nekih od starih zadrugara , a koji će svima da pomrse konce . Naime , reč je o Staniji Dobrojević, Miljani Kulić, Filipu Caru i Marku Janjuševiću Janjušu, koji su spremni da uđu i da svima pomute razum, te da svima pokažu kako se zapravo igra rijaliti. Kako mediji prenose svoja saznanja , Stanija i Miljana će da uđu zajedno ,a dok samo dan kasnije stižu Filip Car i Janjuš, a koji će sve da dodatno začine . Potom je izvor otkrio sledeće:

“Stanija se sprema da uđe na velika vrata, kao i svaki put, pa poslednjih dana maksimalno radi na izgledu. Nadogradila je kosu i vratila se opet među brinete. Produkciji naruku idu sve ljubavne priče koje je njen bivši Marko Marković već razvio s nekoliko novih starletica, ali i ljubavni odnos u koji se upustio s Majom Marinković. Očekuje se da će Stanija da se suprotstavi i Urošu Ćertiću, koji je po njoj osuo drvlje i kamenje. Ma to će biti spektakl, rekao je izvor.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here