Razvod poznate folk dive Jelene Karleuše i Bojana Karića u martu 2005. godine privukao je veliku pažnju javnosti zbog svog izrazito javnog karaktera. Iako su njih dvoje bili u braku samo šest mjeseci prije razvoda, razlozi za njihov raskid nisu nikada jasno objavljeni, ostavljajući javnost da samo nagađa.

Nakon tog turbulentnog poglavlja, Jelena Karleuša je našla sreću pored Duška Tošića, poznatog fudbalera, s kojim je blagoslovena podizanjem dvije kćerke. Bojan je pružio samo djelomične informacije o njihovom razvodu tokom intervjua. Potvrdio je da su svi potrebni pravni postupci bili uspješno završeni u roku nekoliko dana. Također je otvoreno priznao da je odmah skinuo vjenčani prsten nakon okončanja razvoda.

Izrazio je snažnu odlučnost da prekine svaku komunikaciju s bivšom suprugom i nastavi sa svojim životom. U intervjuu za Gloriju, sin Sretena i Slavice Karić iskreno je pričao o svojem razvodu. Iako je prvobitno imao namjeru da provede ostatak života s Jelenom Karleušom, neočekivane okolnosti su dovela do poremećaja u njihovom odnosu. Unatoč tim izazovima, odlučio je da okonča vezu i nastavi dalje.

Kada su ga pitali o osjećaju razočaranja, odgovorio je: “Ne žalim za tim dvije godine; imale su svoju svrhu u mom životu. Iako su postojale prepreke na početku i suočio sam se s razumijevanjem određenih aspekata, na kraju sam prihvatio sve što se dogodilo. Odlučio sam da prekinem vezu i sada napredujem u životu. Osjećam se zadovoljno, aktivno se bavim društvenim poduhvatima, nastavljam svoju karijeru i pronalazim ispunjenje. Kada završim jedno poglavlje, gledam naprijed i ne zadržavam se na prošlosti.” Trenutno mu je fokus na osobnom rastu i prihvatanju novih iskustava. Bojan Karić je također demantovao navode da je Jelena potpisala predbračni ugovor prije njihovog venčanja i potvrdio da ona nema namjeru da traži bilo kakva imovinska prava.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here