Nekadašnji pjevač Lepi Mića je svakako jedan od najpoznatijih rijaliti učesnika. Naime , poznato je da je Lepi Mića učesnik rijalitija unazad 6 godina , u svakoj sezoni je bio učesnik , i Bela kuća u rijalitiju je njegova druga kuća. Rijaliti program je pod vodstvom Željka Mitrovića , koji je Lepom Mići ustupio mjesto u rijalitiju još od prve sezone.

 

 

Lepi Mića skoro nikako ne priča o svom privatnom životu, a članoe njegove porodice skoro nikada ne možemo vidjeti u javnosti , mada mnoge zanima kako oni izgledaju , te kako živi Lepi Mića kada nije u rijalitiju.Mića za crnim stolom u rijalitiju ponekad spomene svoju kćerku Saru , te je više puta rekao kako je ona irna povučena djevojka , iako su neke njezine vršnjakinje već bile učesnice rijalitija i činile razne stvari one je ponosan na Saru što je takva.

 

 

Vrlo rijetko se desi da Lepi Mića spomene i svoju suprugu Snežanu , jer očigledno pokušava da ih zaštiti od javnosti koliko god je moguće , a možemo zaključiti da ni njih ne zanima baš da se javno eksponiraju . Nedavno su novinari uspjeli da vide suprugu Lepog Miće kako šeta ulicom , te su je i uslikali , kako bi javnosti prenijeli kako ona ustavri izgleda. Mnogi su prokmentarisali kako njih dvoje liče kao da su brat i sestra. Mića sa porodicom bude samo par mjeseci , kada nije u rijalitiju , i to je obično preko ljeta , kada sezona počne na jesen Mića je prvi koji se zaputi u Belu kuću. U nastavk pogledajte fotografije Mićine supruge i napišite nam svoje mišljenje da li oni liče?

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here