Pjevačica Sonja Mitrović , je prepoznatljiva iz perioda devedesetih, kada je bila poznata po nadimku Hani . Pjevačica je iza sebe ostavila sjajnu muzičku karijeru , kao i brojne pjesme koje se i danas rado slušaju. Hani je posebno bila prepoznatljiva po svom glasu koji je bio specifičan , a i ostvaila je karijeru na kojoj joj brojne kolege mogu samo da zavide.

 

 

Privatni život pjevačice je posebno bio zanimljiv javnosti , naročito onaj ljubavni. Svakako da je najzanimljiviji period bio kada je Hani stupila u brak sa Željkom Mirovićem , sa kojim je i dobila dvoje djece , sina i kćerku. Ovaj par je djelovao da imaju skladan brak , pun ljubavi , ali odluka o njihovom razvudu je pokazala da nije baš sve tako kako izgleda.

 

 

Nakon razvoda Hani i Željko su ostali u odličnim odnosima sa svojom djecom , koji su razvod roditelja primili dobro , međutim o njihovom odnosu se ne zna ništa.Kada se osvrnemo na prošlost , odnosno na sami vrhunac Hnaijeve karijere , možemo da primjetimo kako je Hani zaista harala muzičkom scenom , te je znala kako da obavlja svoj posao . Pjesme su joj uvijek bile specifične , a jedna je posebno privukla pažnju pa je javnost počela da je analizira. Naime , riječ je o pjesmi “Ne dajem te nikome “, a pjesma je snimjena davne 1996.godine. Pjesmu je napisao poznati Dragan Brajović Braja , koji je također imao priliku da surađuje sa brojnim poznatim pjevačima i pjevačicama . Hani je tada snimila i spot za ovu pjesmu , a u spotu e glumila dan vjenčanja, a Aljoša je imao ulogu mladoženje koji je ostavlja pred oltarom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here