Poznato je da se danas na društvenim mrežama promovišu mnoge osobe , iz svih sfera zanimanja , pa tako imamo mnogo influensera. Međutim , nije strano da se i televizijske ličnosti promovišu na pojednimim društvenim mrežama , a posebno TV voditelji. Danas ćemo pisati o jednoj takvoj voditeljici , koja je veoma popularna na društveni mrežama,ali je i uspješna u svo poslu.

 

 

Naime , riječ je o Nataši Pavlović , skromnoj , jako dobroj i kvalitetnoj TV voditeljici. Poznato je da Nataša ima i svoju eisju “Praktična žena” , koja je veoma popularna i gledana , posebno što se tiče ženske populacije , ali i muškarci su priznali da vole svoje popodne provesti uz lijepu Natašu i njenu emisiju.

 

 

Nataša je poznata po tome što o svom privatnom životu ne otkriva mnogo, a ono što znamo iz medija je to da nije baš imala mnogo sreće u ljubavi , i upravo o tome ćemo pisati u današnjem članku. Poznato je da je Nataša Pavlović , voditeljica i urednica Praktične žene , u sretnom braku sa producentom Predragom Pavlovićem , za kojeg ističe da je ljubav njenog živpta . Nataša vrlo često u svojoj emisiji spomene svoga muža , i ističe kako je razumijevanje ključ skladnog braka. Nataša je otkrila da joj je Predrag priznao da je imao jako puno žena prije nje , na što ona nije bila ljubomorna , nego je cijenila što je bio iskren prema njoj. Nataša ističe da je bola opcija što je on prošao sve sa tim ženama pa je sada s njom smiren i povučen , dodala je lijepa Nataša .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here