Poznata srpska pjevačica pjevačica Lepa Lukić , se ustavi ne zove tako , ngo joj je to umjetničko ime. Njeno pravo ime je zapravo Lepava Mušović. Naime , ona je rođena 16.januara 1940 godine u selu Miločaju blizu Kraljeva. Lepa je sa dvije i pol godine ostala bez oca , koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći , a njena majka Milosija se naživila , ona je preminula 2004.godine u 94.godini života. Lepa Lukić je u djetinstvu bila veoma siromašna , te se često dešavalo da nema šta da jedu.

 

 

Lepa Lukić je jedne prilike ispričala kako je kao djevojčica bila veoma nestašna , pa je zbog toga često dobijala batine. Lepa je imala i brata Ratka , koji je za razliku od sestre bio izuzetno mirno i povučeno dijete. Lepa je ispričala da je mnogo radila , i već sa deset godina je znala da radi sve kućanske poslove , a sve to kako bi pomogla majki , koja je radila za dnevnicu kako bi ih prehranila.

 

 

Lepa Lukić zbog zdravstvenih problema nikada nije mogla da rodi djecu . Iako je ostvarila većinu svojih želja , ona za djecm ostat će joj vječno neispunjena . Naime , ona je 2010.godine , bila učesnica rijaliti programa Veliki Brat , gdje je dobila lutku , o kojoj se brinula kao o dijetu . Kada je zadatak završen , svi su uzeli lutke , što je Lepa veoma teško podnijela . Brat joj je preminuo , i on ima djecu , pa ih Lepa gleda kao svoju. Kako je u dobrim odnosima sa svim kolegama , pogodile su je provokacije Ere Ojdanića sa kojim se godinama družila, te je izjavila da će ga tužiti ukoliko joj se ne izvini. Lepa i dalje redovno ima nastupe , a glas joj je isti kao i na početku karijere.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here