Veliko finale takmičenja “Zvezde Granda” je večeras u 21 čas na televiziji Pink, a 17 takmičara će se boriti za glavnu nagradu. Nakon dugog perioda takmičenja, 24 kandidata su dali sve od sebe kako bi stigli do finala. Jedan od interesantnih takmičara koji se našao u finalu je Dženan Rakić iz Bihaća, koji je mentorisan od strane Đorđa Davida. Dženan je otkrio da je nekada bio ulični svirač, a kasnije je počeo profesionalno da nastupa sa bendom po pivnicama i pabovima.

Takođe, Nenad Kostov iz Niša se istakao tokom takmičenja. On je otac troje dece i postao je poznat kada je saznao pol bebe koju očekuje sa suprugom upravo na sceni takmičenja. Još jedan takmičar koji je privukao pažnju je Dragan Đurić iz Doboja. Iako je oženjen i opisuje sebe kao osobu uvek nasmejanu, ima trenutke eksplozivnosti. U jednoj emisiji je imao incident sa Cecom, ali kasnije su oboje objasnili da je to bila samo šala i da su svi takmičari u dobrim odnosima. U finale se plasirala i Ksenija Tanu, koja potiče iz Belorusije, ali živi u Crnoj Gori. Prijavila se za takmičenje iako ne govori srpski jezik dobro, ali je izrazila želju da nauči i da se zabavi tokom takmičenja. Finale takmičenja “Zvezde Granda” će sigurno biti interesantno, puno uzbuđenja i napetosti, a publika će saznati ko će osvojiti glavnu nagradu i postati pobednik ove sezone.

Osim navedenih takmičara, u finalu takmičenja “Zvezde Granda” nalazi se još nekoliko izuzetno talentovanih učesnika. Među njima je i Maja Marković iz Novog Sada, koja je svojim moćnim vokalom ostavljala snažan utisak tokom celog takmičenja. Maja je privukla pažnju mentora i publike svojom emotivnom interpretacijom pesama.

Tu je i Ivan Jevtović iz Beograda, mladi pevač koji je pokazao izuzetnu scensku energiju i šarm. Ivan je uspeo da osvoji srca publike svojim nastupima punim energije i muzičke strasti. Jedna od najmlađih takmičarki u finalu je Anđela Ignjatović iz Kragujevca. Sa svojim slatkim osmehom i izuzetnim vokalnim sposobnostima, Anđela je oduševila sve prisutne. Iako je najmlađa, pokazala je neverovatnu zrelost i scensku sigurnost tokom svog takmičarskog puta.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here