Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je proteklih nekoliko mjeseci bila u centru medijske pažnje. Naime , glavna tema je bio njen novi dečko kojeg je Ceca dugo vremena krila od očiju javnosti. Međutim naknadno se saznalo a je u pitanju bio Bogdan Srejović , koji je 10.godina mlađi muškarac. Iako su mnogi kritikovali i osuđivali Ceca je zaista bila zaljubljena ali njihova veza je bila kratkog vijeka.

 

 

Naime , mediji su tada bili preplavljeni zajedničkim fotografijama izvjesnog muškarca i pjevačice Cece Ražnatović , pa su na društvenim mrežama odlučili objaviti nekoliko fotografija, a srbijanski mediji su ubrzo nakon toga otkrili ko je zapravo mlađi dečko Cece Ražnatović Srejović je svojevremeno prepoznat kao uspješan poduzetnik koji vodi brojne klubove i restorane u zemlji , a tada ga je posao doveo u dodir sa estradnim krugovima , kako se Ceca s njim i upoznala.

 

 

Njegov posao ga je svojevremeno povezao i sa bivšom suprugom Zoranom Tasovcem , bivšom Miss Vojvodine , s kojom je tokom zajedničkog života dobila kćer. Bogdanovo odsustvo iz javnosti bilo je upadljivo nakon rastanka od Cece. Saznalo se da je rijaliti zvijezda sada voditeljica , Jovana Ljubisavljević u ljubavnoj vezi s Bogdanom Srejović, bivšim jubavnikom Cece Ražnatović. Tokom ljeta u nekoliko navrata viđeni zajedno , par je u početku odlučio svoju vezu držati u tajnosti , a tek nedavno su svoju ljubav odlučili obznaniti javnosti. Naime , česta tema na društvenim mrežama je ljubavni život para , a prisutan je i veliki broj zajedničkih fotografija na njihovim Instagram profilima. Nedavno je Srejović objavio kako on i Bogdana uživaju u noćnom provodu zagrljeni. Jovana je prije Bogdana bila u vezi sa Stefano Karićem , ali nie htjela javno iznsiti detalje iz njihovog prekida.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here