U današnjem članku ćemo se baviti sa jednom veoma zanimljivom temom , a riječ je o jednoj veoma popularnoj radnji DM, koja je u Srbiji kao i u ostalim zemljama postala veoma popularna , i posluje i više nego savršeno. Marketom su zaluđene posebno žene , koje na jednom mjestu mogu da pronađu sve što im je potrebno , od šminke do njege , kozmetike , stvari za domaćinstvo, zdravu hranu , proizvode i hranu za bebe , kao i još mnogo toga .

 

 

DM kako drogerija je postao popularan posljednjih nekoiko godina , isto kada su napredovale i društvene mreže, a i kako su se pojavili influenseri , jutuberi , blogeri i tome slično , jer njima ljudi iz nekog razloga vjeruju , a sve što oni preporuče kao dobro ili loše postane viralno za kratko vrijeme , pa za tim proizvodom nastane prava pomama. Međutim , koliko god da je ovaj market dobar i svi proizvodi u njemu desi se i kod njih kao i kod ostalih da se neki proizvod povuče iz prodaje.

 

 

Nedavno smo saznali da je upravo iz poslovnice DM-a u Njemačkoj povučeno brašno “dm bio Erdmandelmehl”, i tosve zbog opasnosti od salmonele . Pakovanje od 300 grama je hitno povučeno iz radnji , kao i iz prodaje zbg opasnosti od trovanja . Riječ je o brašnu zemljanog badema koje se još zove i tigrov orah ili brašno tigrovog oraha. Rok trajanja ovog brašna je do 30.aprila ove godine , pa tako da ako ste kupili ovo brašno , a niste ga otpakovali , iz DM-a apleuu da vretite brašno , za to vam čak neće biti potreban ni račun.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here