Vukadin Gojković, poznat i kao Vuk Mob, rođen je 28.01.1990. u Beogradu. U ranim fazama karijere nastupao je pod imenom Er Mob, da bi kasnije prešao na ime Vuk Mob. Sticao je prepoznatljivost javnosti nakon svojeg učešća u rijalitiju “Parovi” na Happy televiziji 2015. godine. Danas je Vuk Mob cijenjeni izvođač u žanru pop-folk muzike, također poznat kao reper i tekstopisac.

 

 

 

Prije malo više od dvije godine, Tiana Em, poznata kao Sudanova partnerka, prošla je kroz teško razdoblje zbog svog tadašnjeg dečka. “On je imao svoje razloge, ali što se mene tiče, nasilje nikako nije opravdano, jer smatram da ne može ničim opravdati takvo ponašanje. Ne želim ulaziti u detalje”, izjavila je. Umjesto da me udari direktno u lice, odlučio je šamarati me. Bez obzira na to, naglašavam da nije bitno je li moje lice bilo potpuno izbodreno ili ne, jer je najvažnije bilo moje emocionalno stanje. Mirentijević je ranije istakao…

 

 

 

Nakon tog neugodnog incidenta, pevačica je prošla kroz dugotrajan proces oporavka i sada uživa u vezi sa Vukom Mobom. “Vuk me kontaktirao putem Instagrama, razmenjivali smo poruke i nekoliko puta smo izlazili s zajedničkim prijateljima. Kasnije smo započeli vezu, osjetili smo hemiju i nadam se da će trajati. Trenutno je za nas zaista predivno. Prošli smo kroz samo mjesec dana zajedno, ali osjećam se sretnom, što mi je najvažnije”, izjavila je Tijana, otkrivajući kako je reper osvojio njeno srce. “Bio je šarmantan, veoma dobar i kulturan čovek, i prema meni je bio ljubazan, što mi je najvažnije.” Prije veze s Tijanom, reper je bio povezivan s raznim poznatim damama, a s novinarkom Oliveirom Conatal ima kćerku.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here