Poznata srpska glumica AnđelkaPrpić , je u posljednjih pola godine digla itekako puno prašine. Naime , ona se nakon 11.godina braka razvela za svojim suprugom, sa kojim ima i jednog sina , a onda je kao grom iz vedra neba odjeknula vijest da je ostala u drugom stanju. Naime , to javnosti nebi bilo čudno da je Anđelka bila s kim u vezi , međutim , ona se u to vrijeme na Instagramu hvalila kako uživa u miru sa svojim sinom.

 

 

Naime , mediji su brzo došli do informacija ko je otac djeteta. Javnost je šokirala informacija kada su saznali da je Anđelka u vezi sa svojim kumom sa svadb , a on je inače i najbolji prijatelj njenog bivšeg muža, te koji je i kum njenom djetetu. Javnost je bila šokirana ovom viješću , te su Anđelku osudili svi. Iako s šutili o svojo vezi , nisu htjeli iznositi u javnost ni fotografije ni bilo šta drugo , ipak su na nekim javnim dešavanjima bili zajedno što je zabilježeno.

 

 

Anđelka Prpić i njen dečko Marko Žugić , nedavno su snimljeni na ulicama Beograda . Naime , na fotografijama je zaljubljeni par , a Anđelka koja bi trebala oditi za par mjeseci jednostavno blista . Vidi se da je Marko privržen , te da Anđelka pored njega blista. Svaki mogući trenutak ovaj pa provodi zajedno , a na fotografijama su prikazani njihovi strastveni poljupci , i zagrljalji, i to je jasan pokazatelj da njihova ljubav cvjeta. Ovaj par željno iščekuje oprinovu u svojoj porodici . Njihovo prvo pojavljivanje u javnosti je bilo na događaju koje je vodila Marija Kilibarda , gdje je intenzitet njihovih emocija bio vidljiv svima.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here