Jučer su mediji u Srbiji objavili da je poznata influenserica Nataša Savija , primjena u bolnicu u Novom Sadu. Naime , Nataša je primjena u hitnu pomoć u 01:40 sati , sa teškim povredama lica, te je nakon pružanja prve pomoći , prevežena na UKC Vojvodina, a povrede joj je nanio zadrugar Stefan Karić.

 

 

Niame , Nataša je ispričala za medije sljedeće: “Sve se dogodilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno , kada me je iz čista mira povukao za kosu , pa ošamario. Bio je bijesan toliko da nije znao za sebe. Ne , lagani šamar , nego onaj kada čovjek udari drugoga , nije uopšte pazio da sam žensko, a ne muškarac. Izašli smo van i ponovo me povukao i udarrio šakom po lijevoj strani , a trenutno sam u bolnici sa teškim ozljedama, slomljenom čeljusti i ozljedama oka. Bit će potrebno više operacija . On mrzi žene i zato se ovo događa.” Rekla je Nataša.

 

 

Naime policija radi na utvrđivanju svih okolnosti slučaja , te uhćenju osumnjičenog. Stefanov otac , Osman Karić je za medije rekao da je zatečen saznanjm šta je njegov sin uradio , te da nema nikakvih informacija . Osman je rekao da prosto ne može da vjeruje šta je njegov sin uradio sirotoj djevojci, te da jedino što zna je to da se Stefan i Nataša druže , a šta se dogodilo i pod kojim uvjetima Osman tvrdi da ne zna niti može da sudi. Dodao je da se Stefan nakon izlaska iz rijalitija Zadruga iselio iz njihove porodične kuće , pa tako sada Osman nema informacije iz prve ruke. Dodao je da ne opravdava nikakav čin nasilja , pa čak da je u pitanju i njegov sin , te da nikada nebi podržao nasilje nad ženama.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here