Jedna od najpoznatijih modnih kreatorki u Srbiji je Verica Rakočević , koja je ostvarila zavidnu karijeru u inostranstvu. U medijima je glavna tema njen privatni život i skandali koji su je pratili , nego posao i uspjeh koji je postigla sa svojim poznatim brendom VR..

 

 

Naime , Verica je najveću pažnju privukla svojom usajom za Veljka Kuzmančevića koji je od nje mlađi čak tri i pol decenije . Mediji vrlo često špekulišu o njihovom odnosu . Poznato je da je Verica prvi put stala pred matičara sa Boranom Karamanom s kojim ima kćerku Elenu . Međutim , par se veoma brzo razveo . Nakon njega srugi put je stala na ludi kamen sa Zoranom Rakočevićem , čije prezime nosi i danas , i s njim je dobila dvoje djece sina Miodraga i kćerku Milenu.

 

 

Međuti , ni ovaj Vericin brak nije dugo potrajao ali je Verica i dalje vjerovala u ljubav , toliko da se ponovo udala čak u 65-oj godini života. Verica ima i unuke , na koje je veoma ponosna i vrlo često na društvenim mrežama dijeli njihove fotografije i objave u kojima govori koliko su dobri , talentovani i vaspitani. U posljednje vrijeme sve češće objavljuje fotografije svoje najmlađe unuke Mile i Nikše . Mila je kćerka Vericinog sina Miodraga i nju vrlo često viđa jer živi u Beogradu , dok je Nkša koji je sin njene kćerke Milene , sa svojim roditeljima u Americi. Verica je nedavno bla prisutna kada je njena unuka Mila dobila žuti pojas na karateu , kao i diplomu , pa se Verica odmah pohvalila fotografijom na društvenim mrežama , a kao opis je stavila “Duša bakina , žuti pojas .Volim te “.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here