Nedavno se u žiži javnosti našla pjevačica Snežana Đurišić , a razlog tome je što su je takmičar Dušan Vukadinović i njegova majka optužili za uzimanje mita . Nju su za takve svari osudili prvo majka takmičara , a zatim i sam takmičar, koji su šokirali sve . Snežana je rekla da pjevanje njenog sina dovoljno za prvi , ali ne i za drugi krug , jer je za dalji prolazak potrebno nešto više , a to nije pjevanje. Oni tvrde kako im je Snežana između redova rekla da trebaju da plate .

 

 

Snežana se na ovu temu samo jednom oglasila i nije htjela više komentarisati , nego je rekla da se o tome brinu njeni advokati. Sada su se Snežanine kolege oglasile na ovu temu. Prvi je bio Aca Lukas , koji je rekao da je sve moguće , je je on zbog sličnih stvari otišao iz Granda. Povodom ove teme se oglasila i Zlata Petrović , koja je stala na stranu svoje kolegice Snežane Đurišić. Ona je istakla kako su to sve gluposti , da Snežau zna 100 godina i da nikada nije čula takve priče o njoj , ma čak ni načula . Cijeli život rade svadbe i veselja , nikad za Snežanu ništa ružno nije načula .

 

 

Pjevačica je još dodala , da bi se do sada saznalo ukoliko se njena kolegica bavi uzimanjem mita , te da je cijela ova priča smiješna i kako niko u to ne vjeruje . Pjevačica je također ovom prilikom prokomentarisala zabranu nastupa njenih kolega u Hrvatskoj , te da smatra da je u to umiješana politika , jer svi pjevači iz Srbije jao poštuju svoje kolege iz Hrvatske , koji su potvrdili da se i oni brinu zbog zabrane nastupa , te da muzika spaja ljude , i da pjevači trebaju nastupati u susjednim zemljama, ali da politika tu pravi dodatne probleme.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here