Poznata pjevačica Emina Jahović se vrlo često pojavjuje u medijima , a posebnu pažnju javnosti privlači njen privatni , odnosno ljubavni život, a poznato je da se razvela od svog supruga Musafe Sandala. Emina je ostavarila zavidnu karijeru , i otpjevala brojne hitove , što ju je posljednjih godina dovelo do još većih visina slave.

 

 

Bivši suprug Emine Jahović , Mustafa Sandal je poznati turski pjevač , koji je nakon razvoda od Emine , svoju sreću pronašao uz Melis Sutšurup. Prvi put su se u javnosti pojavili zajendo 2019.godine, a tada su turski mediji preplvljeni slikama na kojima je ovaj par zajedno.

 

 

Kako prenose lokalni mediji Melis je od Mustafe mlađa čak 20.godina , i ona je mlada poduzetnica koja ima svoj butik u Istanbulu . Poznato je da Mustafa iz braka sa Eminom ima dva sina Jamana i Javuza , koji žive sa majkomEmina je 2019.godine jasno dala do znanja da ona i Mustafa više nisu zajedno , kada je izjavila da je ne zanima s kim se on slika jer on više nije njen muž , a tada je Musstafa prvi put viđen sa novom partnerkom. Emina i Mustafa su se razveli 2018.godine, nako skoro deset godina braka. Sandal je nakon razvoda imao raskošno vjenčanje koje je održano u Rimu , a veliko slavlje je trajalo čak 48 sati i držano je u tajnosti . Veliki događaj održan je u Marmarisu , gdje je bilo oko 80 uzvanika , a cijeli događaj je koštao oko 500 hiljada eura. Nedavno je na društvenim mrežama osvanula fotografija Mustafe sa njegovom partnerkom , gdje mu ona u sred kluba sjedi u krilu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here