Gubitak Mirka Kodića sina duboko je pogodio celu porodicu. Aleksandar Kodić, sin poznatog harmonikaša Mirka Kodića, preminuo je iznenada krajem oktobra, ostavivši svoju porodicu u trajnom tugu. Smrt Mirka Kodića sina šokirala je mnoge, budući da ništa nije ukazivalo na takav tragičan ishod. Ipak, harmonikaš je pronašao snagu da podeli kako se nosi s tugom i bolom nakon prerane smrti Aleksandra. Aleksandar Kodić, sin poznatog harmonikaša Mirka Kodića, neočekivano je preminuo 28. oktobra. Harmonikaš Mirko Kodić izjavio je da mora nastaviti sa životom, ističući da je harmonika najbolji lek za dušu.

 

 

Tokom sviranja, harmonika mu pomaže da zaboravi neke stvari, dok mu je teško sve dok ne uzme instrument i zaigra.– “Kako se osećam? Dobro sam. Kreće na bolje. Ono što je u meni, to je u meni. Moram nastaviti sa estradnim životom. Harmonika je najefikasniji lek za dušu. Posvetiću se intenzivnijem sviranju i estradi kako bih prebrodio neke stvari koje mogu biti zaboravljene” – naglasio je Kodić. Harmonikaš je takođe podelio da li mu je teško da uzme instrument i svira nakon tragedije koju je doživeo. “Teško je sve dok ne počnem svirati. Kada započnem sviranje, potpuno sam posvećen muzici i zaboravim sve ostalo” – izjavio je Mirko Kodić za Happy TV. Podsećamo, Mirko Kodić je sina Aleksandra dobio u prvom braku, a nesrećni mladić je ranije bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru koji je pripadao proslavljenom srpskom košarkašu Dejanu Bodirogi.

 

 

Prijatelji Aleksandra su izjavili da je mladić nekoliko dana pre tragičnog događaja imao bolove u stomaku, ali pošto nisu bili izraženi, nije se tada obratio lekaru. Svi su imali samo reči hvale za Aleksandra, opisujući ga kao uzornog mladića. Smrt sina Mirka Kodića duboko ga je potresla, a poznatom harmonikašu pozlilo je nakon što je saznao za tragediju.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here