U svojoj 36. godini života, Jovana Đ. preminula je nakon što je napravila iznenađujuće otkriće. Otkrila je da je, unatoč prividno “sretnom” braku koji je trajao 12 godina, tijekom tog razdoblja održavala izvanbračne veze s čak 10 različitih muškaraca! Beograđanka iskreno priznaje da nije imala nikakav poseban motiv za prevaru svog partnera. Unatoč tome što dijelimo iste godine, zajedničke interese i prijatelje, ključne komponente sreće, moji osjećaji prema njemu promijenili su se ubrzo nakon vjenčanja. Inicijalno uzbuđenje i leptirići u želucu nestali su, ostavljajući me bez privlačnosti i nezadovoljnom. Iako se prema meni i dalje ponašao divno, nešto se promijenilo.

 

 

Jovana tvrdi da nikada nije namjeravala prevariti svog supruga, već da se afera neočekivano razvila. Ponekad sam se odvažila s prijateljima, tražeći utjehu u njihovom prisustvu. Međutim, tijekom jednog posebnog izlaska s mojom kumom, slučajno smo naišli na klub gdje je radila iznimno ljubazna konobarica. Gledajući je u oči, doživjela sam osjećaj koji mi je mjesecima izmicao u odnosu na mog muža. U tom trenutku donijela sam sudbonosnu odluku. Žaljenje me izjedalo u danima koji su uslijedili, i očajnički sam pokušavala popraviti štetu. Obasipala sam svog muža nježnošću, nadajući se pomirenju naše prekinute veze, ali nažalost, moji napori bili su uzaludni. Tjednima kasnije, sudbina nas je ponovno dovela u isti klub, i tako je ciklus počeo iznova. Zapanjujuća Beograđanka priznaje da su postojali trenuci kada joj je nedostajala čista savjest, ali je ostala nepokolebljiva u odluci da ne djeluje protiv sebe. Krenula sam na putovanje istraživanja različitih partnera, iskoristila svaku priliku za povremene susrete i prepustila se društvu svakoga tko me je činio privlačnom i poželjnom. Iako mi je prošla misao o razvodu, racionalnost je prevladala jer moj brak nije inherentno manjkav.

 

 

Moj muž je ostao nesvjestan, posvećen svojoj karijeri, dok sam ja osiguravala da dobije dovoljno pažnje da utiša sve sumnje, ili sam barem tako vjerovala. Zašto bih poremetila situaciju u kojoj se činilo da pobjeđujem na svim frontama? Strah me obuzeo kao nikad prije, razmišljala sam o tome čeka li me Božja odmazda za moje postupke. Prošla sam kroz mnoge pretrage i analize, a moj suprug je bio uz mene, pružajući podršku i utjehu. U trenutku ranjivosti nenamjerno je otkrio svoju svijest o mojim aktivnostima, ali je ipak odabrao šutnju kako bi sačuvao naš odnos. Shvatila sam da ne postoji nitko tko bi ga mogao nadmašiti, i s tom spoznajom javile su se poznate emocije. Srećom, moja bolest se pokazala bezopasnom, i brzo sam se oporavila. No, ovaj sretan ishod pružio mi je drugu priliku za novi početak, a uvjeren/a sam da je neću propustiti.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here