Jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu je svakako Svetana Ceca Ražnatović, koja iza sebe ima veliki broj hitova. Cecina karijera traje preko tri decenije , a krenula je uzlaznom putanjom kada se Ceca udala za Željka Ražnatovića , koji je u to vrijeme bio veoma uticajan u Srbiji , pa su se na radiju samo vrtile Cecine pjesme.

 

 

Naime , poznato je da je privatni život Cece , uvijek bio interesantan medijima. Ona se devedesetih godina udala za Željka , koji je u to vrijeme bio pripadnik kriinalnog klana . Nakon što je Željko ubijen , Ceca je svoj život posvetila svojoj djeci i karijeri., koja je i danas na zavidnom nivou.

 

 

Ceca je veoma vezana za svoju porodicu , a njena sestra Lidija joj je ogromna podrška , čak njih dvie žive zajedno u Cecinoj vili na Dedinju. Najviše je na njihov odnos uticala njihova majka Mira Veličković , a poznato je da se radi o ženi koja je veoma stroga i perfekcionista je veliki . Ona greške lako ne prašta , i ne čini ustupke , a uvijek smatra da se može bolje i više. Mira je radila u školi kao učiteljica , i uvijek je od svojih đaka zahtijevala disciplinu , e je i od svojih kćerki zahtijevala da budu odlične i kulturne i vaspitane . Pjevačica je jednom prilikom otkrila da njena majka i danas pati zbog toga što ona nije završila fakultet , jer njena majka smatra da se u današnje vrijeme treba obrazovati , posebno žene. Ceca je jednom prilikom otkrila kako i danas ima veliko strahopoštovanje prema majci , i danas je mora slušati , iako je već odrasla žena .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here