Jovana Jeremić je trenutno jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji . Poznato je da je ona godinama radila na Hepi televiziji , da bi prije skoro dvije godine iznenada dala otkaz i iako je objasnila da je to učinila zbog svie kćerke , koju je zbog posla zanemarila , mediji su i dalje pisali danima da to nije bio razlog za njenu odluku napuštanja posla.

 

 

Jovana je nakon dužeg odmora prihvatila poslovnu ponudu Željka Mitrovića , da vodi jutarnji program na TV Pink . Mnogi građani smatraju da Jovanu treba maknuti s televizije , jer ona svojim ponaenjem blati novnarsku profesiju , međutim ima i onih koji je vole i koji podržavaju njen rad. U vrijeme promjene posla , Jovana se također razvela od svog supruga , sa kojim je predhodno bila u braku samo 4.godine . Naime , par se spontano vjenčao u maju 2018.godine.

 

 

Poznato je da su se oni godinu dana zranije zaručili , na imanju njegovih roditelja u Pirotu , a svadbeni ručak su napravili kod Jovaninih . Iako njihov brak nije dugo trajao , Jovana taj period pamti kao jedan od najljepših u svom životu . Jovana nikada nije željela veliko vjenčanje i sontano su ona i njen suprug odlučili da u pratnji najbližih prijtelja , kumova i rodbine odu u opštinu u Zemunu , gdje je obavljeno građansko vjenčanje , a voditeljica je tada bila već u odmakloj trudnoći. Jovana je za svoje vjenčanje izabrala vjenčanicu koja je bila uska i duga do poda , do je Voja obukao svečano crno odijelo. Niko nije slutio da će se nako samo 4. godine zajedničkog života rastati , ali i nakon razvoda , ostali su u dobrim odnosima , te su nasmijani pozirali na fotografijama.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here