Porodica Ražnatović je jedna od najpznatijih u Srbiji , ali i u regionu. Razlog nihovoj popularnosti je taj št je Ceca jedna od najpoznatijih folk pjevačica . Njena karijera je krenula uzlaznom putanjom devedesetih godina kada se pjevačica udala za poznatog Željka Ražnatovića Arkana koji je u to vrijeme bio veoma utjecajan , a bio je i član kriminalnog klana , a Cecine pjesme su bile jedine koje su se vrtljele po radiju.

 

 

Veljko i Anastasija su postali poznati zbog svojih roditelja , pa su i oni u centru medijske pažnje . Poznato je da je Veljko u braku sa Bogdanom Rodić , koja dolazi iz Titela i koja mu je prije mjesec dana na svijet donijela drugog sina Krstana , a nekoliko dana kasnije Anatasija je također objavila da je u drugom stanju , te da ona nosi djevojčicu , koja im stiže na jesen.

 

 

Od kako je postao otac možemo primjetiti da se Veljko mnogo promijenio , te sve više vremena provodi u Titelu gdje je od Bogdaninih roditelja dobio kuću kao vjenčani poklon . Njemu mnogo više odgovara Titel jer nema mnogo buke , a na imanju je osnovao i farmu , te ima velike planove . Naime , on u Titelu namjerava da otvori bokserski kamp za djecu koji bi bio svima pristupačan. Veljko smatra da je sport veoma važan za razvoj djeteta S obziorom da on trenira boks , on želi svoje znanje da prenese na mlađi naraštaj , te će sa ovim poslom krenuti kada Krstan malo poraste . Treutno se Bogdana i Veljko sa djecom nalaze u Cecinoj vili , ali Veljko ne krije da jedva čeka da se vrati u Titel.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here