Poznata pjevačica Viki Miljković je na domaćoj javnoj sceni već soro tri decenije , a postigla je jako veliki uspjeh sa svojim pjesmamai ostvarila zavidnu karijeru. U posljednje vijeme Viki nema baš nešto mnogo nastupa , ali je aktivni član žirija u Zvezdama Granda ,i jedna je od najplaćenijih poslije Cece Ražnatović , a s obzirom da je njen suprug muzičar , može se reći da lijepo žive od svog posla.

 

 

Pjevačica je nedavno objasnila koliko je komunikacija s medijima ključna mladnim muzičarima i zvijezdama u usponu.Viki je istakla da ima veliku koristi od medija , te se trudi da ima s njima korektan odnos . Viki je uzela pjevača Nermina Handžića koji je pobjednik Zvezdi Granda u prošloj sezoni , i upoznala ga sa Beogradom , te ga vodi sa sobom na anstupe , i vjeuje da mu je to od velike pomoći . Poznato je da je mladi pjevač jedno vrieme boravio kod Viki u stanu , dok nije dobio svoj stan , a Vii poput pravog mentora , uvijek mu je na dohvat ruke , kada mu zatreba pomoć ona rado pomogne.

 

 

Međutim osim pjevanja Viki se bavi i biznisom s nekretninama , pa je tako saznala koja je karijera unosnija.

“Ja već odavno ne razmišljam šta je unosnije , tu sam praksu napustila . Kad god sam tražila novac nisam ga dobila. Ka sams e udubila u ono u čemu uživam i dala sve od sebe onda je sve postalo savršeno .” Izjavila je Viki. Inače njihova građevinska firma se bavi restauracijom starih objekata. Šta vi mislite da li Viki više zarađuje sa pjevanjem ili sa privatnim biznisom ?

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here