Javnost je šokirana viješću da je preminuo modni kreator Saša Vidić , a vijest je postala jedna od glavnih tema u medijima , kao i na društvenim mrežama . Posjećanja radi , mediji su zanali da je Saša primjen u bolnicu u jako lošem stanu , te je odmah bio priključen na respirator , nakon čega je vrlo brzo preminuo jer su mu otkazali srce i pluća.

 

 

Naime , od Saše su se putem društvenih mreža oprostile mnoge poznate i javne ličosti , a među njima je bila i Jelena Karčeuša , koja je skrhana bolom i koja ne može da vjeruje da je on preminuo. Ono što je zanimljivo je to da su Saša i Jelena uvijek imali odnos koji je na relaciji mržnje i ljubavi , mada su u posljednjih nekoliko godina bili u dobrim odnosima . Jelena e za domaćemedije govorila o Saši , te istakla kako je on bio neshvaćen, kao i mnogi drugi umjetnici , a istakla je i to da je Saša bio prvi koji joj je pružio ruku na samom početku njene karijere.

 

 

“Duboko me potresla vijest o Sašinoj smrti, pa se pitam šta se to nadvilo nad nama pa nam odlaze mladi ljudi . Nisam još dobila informaciju od čega je umro , ali mogu da kažem da je život prema Saši bio nepravedan . Bio je genijalan , talentovan , poseban . Njegov trag u modnom dizajnu će ostati zauvijek , jer je on obilježio čitavu jednu epohu na ovim protorima . Tugu je skrivao nevjerovatnim smislom za humor , a bio je britkog uma i visoke inteligencije..” Rekla je Jelena, te dodala da je ona za njega uradila svoju prvu reviju, te da su tokom svih ovih godina bili u dobrim odnosima . Jelena je za sam kraj izjavila i iskreno saučešće porodici , te je rekla kako je on konačno poletio i da je otišao na mjesto spokoja gdje nema nepravde , tuge i bola.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here