Nekada najpopularniji ljubavni par na domaćoj estradnoj sceni su bili pjevač Haris Berković i Rada Manojlović. Naime , oni su sada definitivno završili sa svojom vezom , iako su mnogi vjerovali da će doći do njihovog pomirenja , izgleda da je njihova priča zaista završena.

 

 

 

Kada su prije šest godina Haris Berković i Rada Manojlović stupili u vezu , mnogi su bili iznenađeni . Njih dvoje su kasnije priznali da su jendo izvijesno vrijeme krili svoj odnos , te da su se potajno viđali , ali to su radili zbog toga jer nisu bili sigurni kako će se odvijati situacija između njih . Međutim kada je postalo jasno da je u pitanju ljubav , javno su istupili i priznali svoju vezu . Njih dvoje su bili česta meta paparaca i u medijima su se pojavljivali svakodnevno . Bili su velika podrška jedno drugome kako u životu tako i po pitanju posla , s obzirom da su oboje izgradili uspješne karijere.

 

 

Haris i Rada su prošle godine izjavili da je njihova veza okončana , i što je zvučalo potpuno nevjerovatno , jer je javnost očekivala da će objaviti vrijeme vjenčanja, a ne prekid . U medijma se pisalo svašta , o mogućem razlogu prekida veze , a njih dvoje nisu izjasnili konkretan razlog . Njihovi pratioci su bili oduševljeni odnosom koji su njih dvoje imali , te su pedviđali da će da se pomire , međutim to se nije dogodilo.

Kako izgleda Haris je Radu zamijenio sa novom atraktivnom plavušom koja je navodno 15.godina starija od njega , a ne želi se s njom prikazivatu u javnosti zbog toga što još nije siguran da li će ta veza moći opstati . međutim kako je potvrdio izvor blizak Harisu novi par se savšeno slaže iako je razlika u godinama poprilično velika.. Haris je ovu djevojku upoznao na anstupu preko zajedničkih prijatelja i baš uživa s njom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here