Nakon dugogodišnje vladavine Milana Borjana na golu Crvene zvezde, dolazi do velikih promena. Novi trener, Barak Bahar, odmah je nakon dolaska u klub saopštio da će biti potreban novi čuvar mreže, a izbor je pao na Omrija Glazera, zemljaka trenera. Omri Glazer, koji je bio verni pratilac Bahara tokom prethodnih godina, preuzima ulogu prvog golmana Crvene zvezde. Njegova supruga, Šira Glazer Morag, takođe će biti u centru pažnje kao nova žena našeg golmana. Šira je poznata po svojim provokativnim objavama na Instagramu koje su često dovodile njene pratioce do ludila.

Šira se bavi dizajnom i osnivač je poznatog brenda “Vague et chanson”, koji uživa veliku popularnost u modnim centrima kao što su Milano, Pariz i Rim. Njen izuzetan stil i estetika privlače pažnju, a sa preko 100.000 pratilaca na Instagramu, jasno je da je veoma popularna i ima veliki uticaj na društvenim mrežama.

Kao supruga talentiranog golmana Omrija Glazera, Šira Glazer Morag se smatra jednom od najzgodnijih žena fudbalera u Izraelu. Njen sjajan izgled i harizma neizostavno će dominirati i u prestonici Srbije, gde će postati nova zvezda u fudbalskom svetu. Svi očekuju da će svojom prisutnošću i stilom doneti svežinu na terenu i van njega. Žene fudbalera su postale neodvojivi deo fudbalskog sveta i često su pod budnim okom javnosti. Njihova popularnost i pratnja na društvenim mrežama često su izuzetno visoki, a njihovi profili su pravi magnet za fanove širom sveta.

Ove atraktivne žene imaju svoje vlastite stilove, modne kombinacije i životne priče koje privlače pažnju mnogih ljudi. Njihovi profili na društvenim mrežama često su ispunjeni fotografijama iz luksuznih putovanja, glamuroznih događaja i ekskluzivnih trenutaka sa svojim partnerima fudbalerima. Prateći njihove živote, obožavaoci imaju priliku da se upuste u svet slavnih i da budu deo njihove svakodnevice. Ova popularnost žena fudbalera proširila se i van terena, jer mnoge od njih su se same etablirale kao javne ličnosti, modeli, modni dizajneri ili preduzetnice. Njihova prisutnost na društvenim događajima, humanitarnim akcijama i modnim revijama dodatno povećava interesovanje javnosti.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here