Lepa Vrena je u bivšoj Jugoslaviji bila daleko najpopularnija pjevačica , i publika ju je naprosto obožavala , a bila je veoma poznata i van granica tadašnje države. Njena karijera je započela sa muzičkom grupom Slatki Greh, i nema sumnje da su se proslavili.

 

 

Nakon što se Jugoslavija raspala Lepa Brena je ostala da živi u Beogradu zajedno sa svojim suprugom nekadašnjim teniserom Bobo Živojinovićem . Oni su u braku već tri decenije , i važe za jedan od najskladnijih parova na domaćo javno sceni . U braku sa Bobom , Brena je rodila dva sina Stefana i Viktora , a sa njima je odrastao i Bobin sin iz prvog braka Filip Živojinović , koji je u braku sa Aleksandrom Živojinović.

 

 

 

Krajem osamdesetih je Brena bila na vrhuncu svoje slave , i tada su svi željeli da se s njom upoznaju i da se nađu u njenom društvu . Međutim pojavljival su se i razne špekulacije o njenim ljubavnim vezama , mada ona prije Bobe nije bila ni sa jednim emotivnim partnerom u javnosti. Međutim , na društvenim mrežama se sada pojavila jedna fotografija iz tog doba , a na kojoj je pjevačica u društvu poznatog estradnog menadžera Vlade Perovića, koji je tada bio vlasnik velikog vroja klubova i restorana koji su se nalazili u Beogradu. On je tada surađivao sa mnogim estradnim ličnostima , a svojevremeno je bio u braku sa pjevačicom Lepom Lukić , ali su se razveli. Nakon Lepe Lukić Vlado je oženio pjevačiu Suzanu Perović koja se proslavila kao učesnica jednog rijaliti programa , dok je sa Brenom uvijek bio prijatelj i surađivao isključivo poslovno.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here