Pevačica Snežana Đurišić, članica žirija popularnog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”, dolazi na finalnu emisiju u pratnji svog unuke Teodore. Ispred naših kamera, Snežana je sa ponosom pozirala sa svojim unukom, ne skrivajući koliko je srećna i voljena kao baka. Kada su je pitali kako je kao baka, Snežana je podigla palac i uz osmeh izjavila: “Sjajna je, daje najbolje poklone.”

Pevačica često ističe da su joj unuci centar njenog svijeta i da su oni koji joj donose sreću i održavaju mladalački duh. Snežana ima ćerku Maju i sina Marka, koji su joj podarili četiri unučadi: Lanu, Teodoru, Milošu i Luku. Kao svaka baka, Snežana se raduje svakom uspjehu svojih unuka. U prošlosti je istakla da “možda nije tipična baka, ali da ih voli kao i svaka druga”.

“Oni su mi došli kao antibiotik! Unuci su me osvježili i obnovili. Njihova čista, bezuslovna ljubav i neiscrpna energija uspijevaju da me podignu i razvesele u svakoj prilici… Oni su izvor moje sreće i najvećeg ponosa. Možda nisam u potpunosti tipična baka , ali ih volim bezuslovno i beskrajno”, objasnila je Snežana za medije.

Osim što je talentirana pevačica i ponosna baka, Snežana Đurišić ima bogatu i uspješnu karijeru koja traje već decenijama. Rođen je 1960. godine u Titogradu (danas Podgorica, Crna Gora) i već u ranim godinama pokazao je izuzetan glazbeni talenat. Svoju karijeru započela je kao tinejdžerka, a već sa 17 godina snimila je svoj prvi album.Snežana je tijekom svoje karijere ostvarila veliki broj hitova, a njezina izuzetna interpretacija narodne glazbe donijela joj je brojne nagrade i priznanja. Poznata je po emotivnom i snažnom izvođenju pjesama, a njen je glas prepoznatljiv i obožavan diljem regije.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here