Sa gotovo 56 godina, Julia Roberts je stekla značajno bogatstvo kroz svoje izuzetne uloge u poznatim filmovima. Sa suprugom Dannyjem i njihovo troje dece – Henryjem, Hazel i Fineusom, Julia živi u dve prostrane rezidencije udaljene dvadeset minuta hoda jedna od druge. Takođe, obožava njihov jedinstveni ranč smešten u Novom Meksiku. Iako trenutno uživa u udobnom životu, Julia je u prošlosti suočena s izazovima i tada je donela odluke koje danas ne bi želela ponoviti. Kao priznata glumica, Julia Roberts pridaje veliku važnost očuvanju privatnosti svog ličnog života od znatiželjnih pogleda.

 

 

Uprkos  trudu populrnih glumaca i glumica da zadrže privatnost, mediji uvijek uspijevaju otkriti i objaviti detalje. Julia je bila u romantičnim vezama s nekoliko poznatih glumaca, među kojima su Liam Neeson, Kiefer Sutherland, Jason Patrick, Matthew Perry i Benjamin Brett. Čak je postojao plan da se uda za Kiefera Sutherlanda, ali su na kraju otkazali venčanje samo nekoliko dana prije datuma. Godine 1993., njezin život se prekrižio s muzičarem po imenu Lyle Lovett, a njihov zajednički interes potaknuo je kreativnu suradnju i uzbudljive avanture. Ipak, nakon dvije godine su odlučili okončati vezu. Julia je priznala da je žurila u brak i shvatila da nije bila spremna. Također je priznala da ju je privukao šarm muzičara. Nažalost, Lovett je želio osnovati porodicu, dok njegova partnerica nije dijelila istu želju. Zbog različitih životnih perspektiva, njihova veza postala je neodrživa. Tokom produkcije filma sa svojim kolegom Bradom Pittom, Julia Roberts je upoznala muškarca po imenu Daniel Moder.

 

 

Njihova srca su se ispreplela, što je rezultiralo svetim zajedništvom u braku. Roberts je potvrdila da je Moder odigrao ključnu ulogu u njenom ličnom razvoju, osvetljujući pravu suštinu postojanja. Nakon njihovog prvog susreta, Moder je još uvijek bio pravno vezan za drugu osobu; međutim, ubrzo nakon tog susreta, on se razveo.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here