Poznati folk pjevač Dragan Kojić Keba , već decenijama je u braku sa svojom suprugom Oljom , s kojom pjevač ima i sina Igora Koljića , koji je bio u braku sa Severinom , kao i kćerku Natašu , koja je odlučila da u Americi nastavi svoji život.

 

 

Poznato je da Keba ima i vanbračnu kćerku koju je morao da prizna na sudu , jer je dokazano da njen biološki otac ali sa kojom nikada pa tako ni danas ne želi da ima nikakav kontakt. Njegovu vanbračnu kćerku Inu mu je rodila njegova nekadašnja ljubavnica Ljiljana Jevremović , koja je poznati tekstopisac , te koja je u javnosti progovorila o svemu što se između nje i Kebe dešavalo.

 

 

U ovoj emotivnoj ispovjesti se Ljiljana prisjetila sudbonosnog susreta sa popularnim pjevačem , ali i agonije koju je poslije prolazila po sudu u borbi da on prizna njihovo zajedničko dijete . Kako je Ljiljana ispričala , i Kebina supruga Olja je znala za njihovu vezu i proganjala ju je kao i njegova menadžerka , čak i u vrijeme kada je njena kćerka imala tri mjeseca te je bila bolesna , i Ljiljana nije znala hoće li preživjeti. Ina je bila u stalenom boksu u bolnici , a Olja i Kebina menadžerka su je stalno zvale na telefon , te joj prijetile.Ljiljana je bila prestrašena te je nazvala Kebu i molila ga da im kaže da je ne zovu te da je prestanu uznemiravati . Olja je poslije nazvala i rekla da ima snimku na kojoj ona vrišti i moli Kebu , i da se ona i njene prijateljice smiju kada slušaju. Jedno vrijeme je ta kaseta kružila po estradi , a Ljiljani nije bilo jasno kako postoje toliko zli ljudi da se smiju jednoj majci , koja se brine za zdravlje svoga djeteta.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here